088 101 91 89 Bereikbaar van 9:00 tot 18:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Geen verrassingen
 • Icon morgen in huisMorgen in huis
  Als je voor 16.00 bestelt
 • Icon bel onsBel ons
  Bel 088 101 91 89 

Onthardingszout

Foto-tabel  Lijst 

Onthardingszout is er in verschillende soorten en maten en van verschillende leveranciers. StrooizoutGigant levert enkel de beste soorten van gerenommeerde merken. De kwaliteit van het onthardingszout bepaald in grote maten hoe efficient de wateronthardinginstallatie werkt. Zo produceert Akzo bijvoorbeeld hoogwaardig regenereerzout dat door zijn zuiverheid zeer weinig residu achterlaat onder in de onthardingsinstallatie.

 1. Pallet broxo 40x 25kg
  40 zakken Broxo zout
  € 279,00
  Bespaar niet alleen op de levensduur van uw apparaat! Bespaar ook op de aanschaf van uw onthardingszout. Bestel voordelig een hele pallet zout en ontvang deze direct de volgende dag al. Voor 16:00 besteld, de volgende dag in huis. Exclusief bij de StrooizoutGigant.
 2. Pallet broxo 40x 25kg
  20 zakken Broxo zout
  € 179,00
  Uw onthardingszout binnen 1 werkdag geleverd
  Bestel voor 16:00 en ontvang uw zout de volgende dag als in huis. De StrooizoutGigant is exclusief verdeler van Broxo onthardingszout in Nederland. Bestel 20 zakken onthardingszout en bespaar aanzienlijk op uw aanschafkosten.
 3. Broxo zout 6-15 à 25kg
  Broxo zout 6-15 à 25kg
  € 18,50
  Broxo®onthardingszout 6-15 à 25kg Bestel nu makkelijk online het A-merk wateronthardingszout! Selecteer het aantal zakken dat u wilt bestellen en ontvang hoge kortingen. Wanneer u voor 16:00 besteld heeft de bestelling morgen in huis.
 4. 40 zakken Salina zouttabletten
  40 zakken Salina zouttabletten
  € 264,00
  Deze Salina zouttabletten zijn zeer geschikt voor zowel professioneel gebruik als thuisgebruik. De Salina zouttabletten hebben een laag residugehalte en is te vergelijken met ieder ander A-merk dat op de markt is. Salina wordt gefabriceerd door AkzoNobel en voldoet aan alle kwaliteitseisen, zoals het NEN-EN 973 type A keurmerk.
 5. 20 zakken Salina zouttabletten
  (1)
  20 zakken Salina zouttabletten
  € 164,00
  Deze zouttabletten zijn ideaal om uw water te ontharden. De zouttabletten zijn voorzien van het NEN-EN 973 type A keurmerk en kunnen veilig gebruikt worden.
 6. Salina zouttabletten a 25kg
  Salina zouttabletten a 25kg
  € 17,50
  Makkelijk zware zakken zout laten bezorgen bij u thuis of op kantoor? De StrooizoutGigant bezorgt binnen 1 dag uw bestelling bij u thuis tegen de scherpste prijs van Nederland. Betaal veilig online en geniet van de perfecte service die de StrooizoutGigant u garandeert.

Water kwaliteit

De kwaliteit van water is in Nederland overal naar behoren. Toch wordt er in grote gedeeltes van Nederland gebruik gemaakt van waterontharders. Waterontharding zorgt niet alleen voor een zachtere smaak maar ook uw apparatuur gaat langer mee. Het assortiment van de StrooizoutGigant voldoet aan de hoogste eisen voor professioneel gebruik. We leveren ook in kleinere hoeveelheden zodat de particulier en kleinverbruiker ook makkelijk kan bestellen.

Waarom zoutontharding?

Het leidingwater in Nederland is van prima kwaliteit. Ondanks de prima kwaliteit bevat ons water grote hoeveelheden Magnesium en Calcium. Deze bestandsdelen verkorten de levensduur van uw huishoudelijke apparatuur. Ontkalkt leidingwater zorgt voor een beter oplossing van waspoeder. Dit kan een flinke besparing opleveren. Ook heeft u geen last meer van kalkstrepen op uw glazen, badkamer of keuken. Onze tabletten zijn zo ontwikkeld dat er een continue doorstroom van water wordt gewaarborgd.

Waterontharders

Broxo®onthardingszout

Broxo wordt geproduceerd door Akzo Nobel. Broxo filtert calsium en magnesium uit het water waardoor het water zacht wordt. Het grote voordeel van deze behandeling is dat uw onthardings installatie langer in takt blijft en daarom langer mee gaat. StrooizoutGigant is exclusief leverancier van Akzo Nobel Broxo onthardingszout.

Korrelafmeting 5 % < 6,3 mm
90 % van 6,3 tot 20 mm
5 % > 20 mm

Akzo Onthardingszout tabletten

De StrooizoutGigant verkoopt exclusief Akzo Nobel onthardingszout tabletten. Deze zouttabletten worden speciaal door Akzo ontwikkeld en hebben de ideale vorm om makkelijk op te lossen. De tabeletten worden verpakt in zakken van 25KG en worden geleverd op een pallet van 1000 kg. Kleinere hoeveelheden is natuurlijk ook mogelijk.

Hydrosoft Onthardingszout

StrooizoutGigant is exclusief dealer van Hydrosoft onthardingszout tabletten. Hydrosoft wordt in tablet vorm aangeboden en en in granulaat vorm. Zowel de tablet als het granulaat wordt zeer zorgvuldig geproduceerd.