088 101 91 89 Bereikbaar van 9:00 tot 18:00
  • Icon verzendingGratis verzending
    Geen verrassingen
  • Icon morgen in huisMorgen in huis
    Als je voor 16.00 bestelt
  • Icon bel onsBel 088 101 91 89 
    Whatsapp: 06-16744006

Onthardingszout

Foto-tabel  Lijst 

Onthardingszout is er in verschillende soorten en maten en van verschillende leveranciers. StrooizoutGigant levert enkel de beste soorten van gerenommeerde merken. De kwaliteit van het onthardingszout bepaald in grote maten hoe efficient de wateronthardinginstallatie werkt. Zo produceert AkzoNobel (Nouryon) bijvoorbeeld hoogwaardig regenereerzout dat door zijn zuiverheid zeer weinig residu achterlaat onder in de onthardingsinstallatie.

Broxo 6-15

Broxo 6-15 is het A-merk onthardingszout van Akzo Nobel(overgenomen door Nouryon). Broxo staat bekend om de hoge zuiverheid van 99,8%. Broxo 6-15 wordt onder hoge druk geperst zodat u weinig last heeft van zoutpap onder in uw installatie. Akzo Nobel is met Broxo de wereldwijde marktleider op het gebied van onthardingszout.

Broxo tabletten

Broxo tabletten bestaat uit zuiver geperst vacuümzout. De tabletten hebben de afmeting van 15x25mm. Hierdoor zijn ze geschikt voor zowel huishoudelijke als industriële installaties. De tablets lossen langzaam op en vallen niet uiteen. Broxo onthardingszout is vrij van restsubstanties, hebben een zuiverheid van 99,8% en zijn geschikt voor zwembaden.

Salina 6-15

Salina 6-15 is geschikt voor zowel thuis als professionele installaties. Zowel Salina tabletten als de 6-15 hebben een opvallend laag residugehalte. Hierdoor doet Salina niet onder voor de Broxo. Salina wordt ook gefabriceerd door Akzo Nobel en voldoet aan alle kwaliteitseisen. Salina maakt het water heerlijk zacht en heeft u geen last van kalkaanslag. Uw ramen, kozijnen en vloeren blijven voortaan streepvrij.

Salina Tabletten

De Salina Zouttablet is zeer vergelijkbaar met de Broxo zouttablet. Deze zouttablet heeft dezelfde afmeting en residugehalte als de Broxo. Beide tabletten komen uit dezelfde fabriek. Salnia Tabeltten worden gemaakt van puur vaccumzout en hebben weinig residu. Het onthardingszout is jodiumvrij en heeft ook een zuiverheidsgraad van 99,8%

Water kwaliteit

De kwaliteit van water is in Nederland overal naar behoren. Toch wordt er in grote gedeeltes van Nederland gebruik gemaakt van waterontharders. Waterontharding zorgt niet alleen voor een zachtere smaak maar ook uw apparatuur gaat langer mee. Het assortiment van de StrooizoutGigant voldoet aan de hoogste eisen voor professioneel gebruik. We leveren ook in kleinere hoeveelheden zodat de particulier en kleinverbruiker ook makkelijk kan bestellen.

Waarom waterontharding?

Het leidingwater in Nederland is van prima kwaliteit. Ondanks de prima kwaliteit bevat ons water grote hoeveelheden Magnesium en Calcium. Deze bestandsdelen verkorten de levensduur van uw huishoudelijke apparatuur. Ontkalkt leidingwater zorgt voor een beter oplossing van wasmiddel. Dit kan een flinke besparing opleveren. Ook heeft u geen last meer van kalkstrepen op uw glazen, badkamer of keuken. Onze tabletten zijn zo ontwikkeld dat er een continue doorstroom van water wordt gewaarborgd.

Waterontharders

Broxo®onthardingszout

Broxo wordt geproduceerd door Akzo Nobel (Nouryon). Broxo filtert calcium en magnesium uit het water waardoor het water zacht wordt. Het grote voordeel van deze behandeling is dat uw onthardings installatie langer in takt blijft en daarom langer mee gaat. StrooizoutGigant is exclusief leverancier van AkzoNobel (Nouryon) Broxo onthardingszout.

Korrelafmeting 5 % < 6,3 mm
90 % van 6,3 tot 20 mm
5 % > 20 mm

Nouryon Onthardingszout tabletten

De StrooizoutGigant verkoopt exclusief AkzoNobel (Nouryon) onthardingszout tabletten. Deze zouttabletten worden speciaal door Akzo (Nouryon) ontwikkeld en hebben de ideale vorm om makkelijk op te lossen. De tabeletten worden verpakt in zakken van 25KG en worden geleverd op een pallet van 1000 kg. Kleinere hoeveelheden is natuurlijk ook mogelijk.