088 101 91 89 Bereikbaar van 9:00 tot 18:00
  • Icon verzendingGratis verzending
    Geen verrassingen
  • Icon morgen in huisMorgen in huis
    Als je voor 16.00 bestelt
  • Icon bel onsBel 088 101 91 89 
    Whatsapp: 06-16744006

Onthardingszout

Foto-tabel  Lijst 

Onthardingszout is er in verschillende soorten en maten en van verschillende leveranciers. StrooizoutGigant levert enkel de beste soorten van gerenommeerde merken. De kwaliteit van het onthardingszout bepaald in grote maten hoe efficient de wateronthardinginstallatie werkt. Zo produceert Akzo bijvoorbeeld hoogwaardig regenereerzout dat door zijn zuiverheid zeer weinig residu achterlaat onder in de onthardingsinstallatie.

Water kwaliteit

De kwaliteit van water is in Nederland overal naar behoren. Toch wordt er in grote gedeeltes van Nederland gebruik gemaakt van waterontharders. Waterontharding zorgt niet alleen voor een zachtere smaak maar ook uw apparatuur gaat langer mee. Het assortiment van de StrooizoutGigant voldoet aan de hoogste eisen voor professioneel gebruik. We leveren ook in kleinere hoeveelheden zodat de particulier en kleinverbruiker ook makkelijk kan bestellen.

Waarom zoutontharding?

Het leidingwater in Nederland is van prima kwaliteit. Ondanks de prima kwaliteit bevat ons water grote hoeveelheden Magnesium en Calcium. Deze bestandsdelen verkorten de levensduur van uw huishoudelijke apparatuur. Ontkalkt leidingwater zorgt voor een beter oplossing van waspoeder. Dit kan een flinke besparing opleveren. Ook heeft u geen last meer van kalkstrepen op uw glazen, badkamer of keuken. Onze tabletten zijn zo ontwikkeld dat er een continue doorstroom van water wordt gewaarborgd.

Waterontharders

Broxo®onthardingszout

Broxo wordt geproduceerd door Akzo Nobel. Broxo filtert calsium en magnesium uit het water waardoor het water zacht wordt. Het grote voordeel van deze behandeling is dat uw onthardings installatie langer in takt blijft en daarom langer mee gaat. StrooizoutGigant is exclusief leverancier van Akzo Nobel Broxo onthardingszout.

Korrelafmeting 5 % < 6,3 mm
90 % van 6,3 tot 20 mm
5 % > 20 mm

Akzo Onthardingszout tabletten

De StrooizoutGigant verkoopt exclusief Akzo Nobel onthardingszout tabletten. Deze zouttabletten worden speciaal door Akzo ontwikkeld en hebben de ideale vorm om makkelijk op te lossen. De tabeletten worden verpakt in zakken van 25KG en worden geleverd op een pallet van 1000 kg. Kleinere hoeveelheden is natuurlijk ook mogelijk.

Hydrosoft Onthardingszout

StrooizoutGigant is exclusief dealer van Hydrosoft onthardingszout tabletten. Hydrosoft wordt in tablet vorm aangeboden en en in granulaat vorm. Zowel de tablet als het granulaat wordt zeer zorgvuldig geproduceerd.