088 101 91 89 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
  • Icon verzendingGratis verzending
    Bij een order v.a. €20,-
  • Icon morgen in huisMorgen in huis
    Als je voor 16.00 bestelt
  • Icon bel onsBel 088 101 91 89 
    Whatsapp: 06-16744006

Wegenzout

Foto-tabel  Lijst 

Wanneer u voor 16:00 bestelt heeft u uw wegenzout morgen in huis. Leveringen in Nederland zijn geheel kosteloos. Wij adviseren uw wegenzout tijdig in te kopen in verband met de verkrijgbaarheid. De afgelopen jaren hebben we enkele keren te maken gekregen met heftige winters waardoor een tekort aan wegenzout is ontstaan. Momenteel hebben wij een grote voorraad en kunnen wij elke door de weekse dag van de week leveren. Wij leveren wegenzout aan zowel particulieren als aan MKB. Keuzehulp?Snelle levering

De Strooizout Gigant heeft een fijnmazig transportnetwerk met 7 strategische distributiepunten door het hele land . Hierdoor kan er binnen 1 dag door het hele land strooizout in grote hoeveelheden bezorgd worden. Wanneer u voor 16:00 besteld is het zout de volgende dag bij u bezorgd. Onze chauffeurs hebben pompwagens en kunnen de pallets neerzetten waar u maar wilt. Let op dat er geen drempels of hellingen zijn.

Koop uw wegenzout voordelig

De StrooizoutGigant heeft in de zomer en in de winter vast de laagste prijzen. Door de hoge turn-over en een grote groep vaste klanten weet de StrooizoutGigant ieder jaar weer de scherpste prijs te bedwingen. We hebben geen verplichte afname of contacten, door onze goede service komt u toch wel bij ons terug.

Wegenzout als duurzaam product

Kies voor duurzaam geproduceerd wegenzout en bestel direct online. Naast duurzaam is ons strooizout ook van zeer hoge kwaliteit. Met ons wegenzout krijgt u een efficiënt strooipatroon en een goede hechting van het zout aan het wegdek, waardoor uiteindelijk per vierkante meter wegdek minder zout nodig is. U strooit dus kostenefficiënt en milieubewust!