088 101 91 89 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Bij een order v.a. €20,-
 • Icon morgen in huisMorgen in huis
  Als je voor 16.00 bestelt
 • Icon bel onsBel 088 101 91 89 
  Whatsapp: 06-16744006

Klantenservice

Meest gestelde vragen

 1. Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

  Wij streven ernaar om de levering zo goed mogelijk af te stemmen op uw wensen. Wanneer u een bestelling plaatst kunt u vooraf een dag kiezen waarop u het geleverd wilt hebben. Op de dag van levering kunt u in de ochtend bellen hoe laat de bestelling wordt afgeleverd.

 2. Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

  Als u voor 16:00 bestelt, wordt de zending dezelfde dag nog gepikt, zodat deze de volgende werkdag gratis door heel Nederland geleverd kan worden. In de avond worden de bestelde producten naar een depot bij u in de buurt gereden, zodat deze de volgende werkdag bij u geleverd kunnen worden. De producten worden tussen 9:00 en 17:00 bezorgd, de verwachte levertijd kunt u op de dag van levering bij ons opvragen. Meer daar over vindt u hier. De producten worden geleverd door middel van een vrachtwagen met een laadklep. Vervolgens worden de producten bij u geleverd met een (elektrische) pompwagen tot aan de deur.

 3. Hoe kan ik strooizout het beste bewaren?

  Het is aan te raden om uw strooizout droog te bewaren, strooizout trekt namelijk vocht aan. U kunt het in de zak laten zitten of een speciale strooizout kist aanschaffen.