088 101 91 89 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
 • Icon verzendingGratis verzending
  Bij een order v.a. €20,-
 • Icon morgen in huisMorgen in huis
  Als u voor 16.00 bestelt
 • Icon bel onsBel 088 101 91 89 
  Stuur een WhatsApp

Over ons in een notendop

Bij het woord “zout” denken we al snel aan het onmisbare ingrediënt dat we nodig hebben bij het koken. Of de zoutkorreltjes waarmee we ons gebakken eitje op smaak brengen. Buiten de keuken wordt zout echter ook voor andere doeleinden ingezet. Denk alleen al aan het strooizout dat we nodig hebben in de winter om de wegen vrij te houden van sneeuw en ijs.

Binnen Nederland bestaan verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in zout. Een van die bedrijven is de Strooizout Gigant. Een relatief jong bedrijf, maar reeds jaren een erkend leverancier van meerdere soorten zout.

De Strooizout Gigant, een stukje geschiedenis

De Strooizout Gigant opende haar deuren in 2009. In dat jaar was er een serieus tekort aan strooizout en ons bedrijf dook in dat gat. Niet alleen door alsnog snel strooizout te leveren, maar ook door dat te doen tegen een goede prijs.

Spoedig veroverde de Strooizout Gigant daarna een plekje op de zoutmarkt. Dit heeft er ondertussen niet alleen in geresulteerd dat we één van de marktleiders zijn qua strooizout, maar ook dat we ons ook al snel zijn gaan toeleggen op andere soorten zout. Gestaag op weg om de grootste zout-leverancier van Nederland te worden. Met een oog op België, want het is ons grote streven om ook onze zuiderburen spoedig en vakkundig te voorzien van alle soorten zout.

Strooizout Gigant levert meerdere soorten zout

 • Strooizout staat in ons vaandel. Ondanks de naam zijn we, naast wegenzout en dooikorrels, echter ook andere soorten zout gaan leveren.
 • Voedingszout. Eerder al noemden we het belang van zout om eten te bereiden en op smaak te brengen. We leveren kwalitatief hoogstaand voedingszout in grootverpakking. Van één enkele zak van 25 kilo tot hele pallets.
 • Zwembadzout. In toenemende mate wordt zout ingezet om zwembaden schoon te maken en schoon te houden. Een veiliger, gezonder en goedkoper desinfectiemiddel dan chloor, dat nog altijd teveel wordt gebruikt.
 • Onthardingszout. Tenslotte kunnen we ook onthardingszout leveren. Zout dat, zoals de naam al zegt, zorgt voor het ontharden van water. Een proces dat niet alleen een zachtere smaak van het water oplevert, maar er ook voor zorgt dat uw apparatuur langer meegaat.

Bij de Strooizout Gigant staat een goede service voorop

Samen met meerdere soorten zout bieden we onze klanten de beste service. Dat geldt zowel voor bedrijven als voor particulieren. Niet alleen bieden we de beste kwaliteit zout, ook bieden we een snelle levering. Elke bestelling die vóór 16 uur bij ons binnenkomt, staat de volgende werkdag al bij u op de stoep. Dat is niet alleen snel, maar ook nog eens gratis door het hele land.

Op onze website kunt u alle informatie vinden omtrent de verschillende soorten zout. De verschillende doeleinden, de kwaliteit, hoeveelheden en prijzen. Mocht u daarna toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op deze website. Of bel ons via het telefoonnummer 088 101 91 89.

De klantenservice van de Strooizout Gigant staat binnen kantooruren dagelijks voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zo ook om u van professioneel advies te voorzien.

Ons team

Joey van Wettum
Thijs Vorstman
Saskia

Strooizout Gigant
Uw Strooizout leverancier