088 101 91 89 Bereikbaar van 9:00 tot 17:00
  • Icon verzendingGratis verzending
    Bij een order v.a. €20,-
  • Icon morgen in huisMorgen in huis
    Als u voor 16.00 bestelt
  • Icon bel onsBel 088 101 91 89 
    Stuur een WhatsApp

Strooizout kopen Rotterdam

Strooizout bezorgen in grote steden zoals Rotterdam kan nog wel ns lastig zijn. Strooizout wordt over het algemeen met grote vrachtwagens geleverd. Gelukkig zijn de strooizout wagens van de StrooizoutGigant klein en de chauffeurs behendig en ervaren. Wij hebben ervaring met zowel leveringen bij particulieren als bij bedrijven. In het bestelproces op de website kunt u aangeven waar de pallet zout moet komen te staan. In de ochtend krijgt u een e-mail wanneer uw strooizout wordt geleverd. Wij hebben iedere dag ritten in Rotterdam. Wanneer u voor 16:00 besteld is het strooizout de volgende dag bij u in huis. Het is aan te raden om zout te bestellen voordat het gaat sneeuwen. Zeker steden zoals Rotterdam kunnen veel hinder ondervinden als er sneeuw licht. Door de verkeersdrukte die ontstaat bij sneeuwval is het soms lastig het zout bij op tijd bij de klant te krijgen.

snelle levering
snelle levering

Strooizout nodig Rotterdam

De gemeente Rotterdam strooit enkel de hoofdwegen en de drukste openbare wegen. Woonwijken en parkeerplaatsen komen pas als laatste aan de beurt. Het is daarom handig om als particulier een aantal zakken strooizout in huis te hebben als u graag van uw parkeerplek wilt afkomen of tenminste uw stoep sneeuwvrij wilt krijgen. De StrooizoutGigant levert ook kleinere hoeveelheden bij particulieren thuis. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het strooizout uit de gele bakken die op straat zijn. Alleen blijken die vaak toch op te zijn wanneer de eerste sneeuwlokjes vallen. Daarnaast is het handig om een sneeuwschep in huis te hebben. Wanneer sneeuw wordt aangestampt veranderd dit al snel in ijs. Het is daarom belangrijk eerst de sneeuw weg te schuiven en daarna het over gebleven sneeuw te bestrooien met strooizout of dooikorrels.

Duuzaam Rotterdam

Ons transportbedrijf is Lean and Green gecertificeerd. Dit betekent dat de vrachtwagens aan alle strenge eisen voldoen wat betreft roet uitstoot.